Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ο ΚΟΑ στηρίζει τις Θρησκευτικές ομάδες, τονίζει ο Α. Μιχαηλίδης, ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/12/2019


"Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τα σωματεία των Θρησκευτικών ομάδων, τα οποία τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης μαζί με τους άλλους αθλητικούς φορείς του τόπου μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΑ, μιλώντας κατά στην χθεσινή τελετή για την επίδοση των επιταγών στα Θρησκευτικά σωματεία Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, Κορμακίτης και AGB ARARAT, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως ο Σχεδιασμός του ΚΟΑ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» έχει ως στόχο την επιχορήγηση των σωματείων των θρησκευτικών ομάδων Αρμενίων, Μαρωνιτών και Λατίνων, τα οποία συμμετέχουν σε αντίστοιχα Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών που ανήκουν.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή Βαρκτές Μαχτεσιάν, ενώ ο εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας απουσίαζε στο εξωτερικό.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των σωματείων συνεχάρη τα σωματεία και «ως ΚΟΑ αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την ενεργή αθλητική συμμετοχή των σωματείων, με ξεχωριστές διακρίσεις. Θα είμαστε κοντά τους για κάθε βοήθεια και στήριξη".

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Επίτροπο Προεδρίας Φώτη Φωτίου, με τον οποίο συζήτησαν θέματα των σωματείων των Θρησκευτικών ομάδων και ιδιαίτερα για το γήπεδο στον κατεχόμενο Κορμακίτη.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον ΚΟΑ για τη διαχρονική στήριξη του, τονίζοντας ότι είναι μια σημαντική βοήθεια για τα σωματεία τους, αφού τούς δίδεται το κίνητρο να κρατούν κοντά τούς Νέους για να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τον Πρόεδρο και τον ΚΟΑ ευχαρίστησε ο εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή Βαρτκές Μαχτεσιάν.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης η Αντιπρόεδρος Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου, τα Μέλη του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και η λειτουργός κοινωνικού αθλητισμού Αντιγόνη Τάμπα.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΑΧΡ)