Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου μετέβη στη Νέα Υόρκη - Συμμετείχε στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και είχε και άλλες επίσημες συναντήσεις


Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου πραγματοποιεί επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας των Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2022.

Κατά την εκεί παραμονή του, επισκέφθηκε στις 3/6/2022 το παροικιακό σχολείο της Νέας Υόρκης, το Ελληνικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, όπου διαπίστωσε το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Στις 4 Ιουνίου 2022 συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου των Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής όπου και απηύθυνε ομιλία. Για να διαβάσετε σχετικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη λήξη του Συνεδρίου και αφορούσε τις εργασίες του πατήστε εδώ

Επίσης ο Επίτροπος Προεδρίας στις 6/6/2022 είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αμερικανοεβραϊκής Οργάνωσης AJC κ. David Harris όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για την Τριμερή Συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας- Ισραήλ ενώ αργότερα συναντήθηκε με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Jean-Pierre Lacroix και επικεντρώθηκε στη συζήτηση των ανθρωπιστικής φύσεως θεμάτων που χειρίζεται όπως τα προβλήματα των αγνοουμένων και των εγκλωβισμένων.


Πιο κάτω παρατίθεται φωτογραφικό άλμπουμ από τις πιο πάνω δραστηριότητες :