Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ετήσιο Συνέδριο της AHEPA Κύπρου για το 2022. Απολογισμός, Βραβεύσεις, μύηση νέων μελών και νέο Διοικητικό Συμβούλιο, AHEPA CYPRUS, 23/06/2022


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο τακτικό συνέδριο (District Convention) 2022 της AHEPA Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα κάτω από το Μνημείο του Κυριάκου Μάτση στις 22 Ιουνίου 2022.

Στο συνέδριο παρευρέθησαν αρκετά μέλη της AHEPA Κύπρου εκπροσωπώντας όλα τα τμήματα παγκυπρίως. Οι εργασίες του συνεδρίου ετελέσθησαν υπό την εποπτεία του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης Γιάννη Μητρόπουλου και αφορούσαν κυρίως τους Ετήσιους Απολογισμούς από τον Κυβερνήτη AHEPA Κύπρου D27 Γεώργιο Καλλένο και τους Προέδρους των Τμημάτων. Κατά τη διάρκεια των διεργασιών του συνεδρίου έγινε τελετή μύησης νέων μελών, οι Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα περίοδο 2022 – 2023 καθώς και οι βραβεύσεις για την περίοδο 2021 – 2022. Στο συνέδριο είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τη σύζυγο και το γιό του Αείμνηστου Αδελφού μας και Τέως Ύπατου Κυβερνήτη AHEPA Ευρώπης Φάνο Πιτυρή, Μαργαρίτα Πιτυρή και Νικόλα Πιτυρή οι οποίοι και παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες για τη μεγάλη του προσφορά, από τον Ύπατο Κυβερνήτη Ευρώπης και τον Κυβερνήτη Κύπρου.

Ο  Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης Γιάννη Μητρόπουλος βράβευσε τον Κυβερνήτη της AHEPA Κύπρου Γεώργιο Καλλένο για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της AHEPA Κύπρου.

Από την AHEPA Κύπρου συγχαρητήρια και βραβεία δόθηκαν: 

• Στο Τμήμα CY004 “Photos Photiades” Idalion ώς το Chapter of the Year.
• Στον Πρόεδρο του Τμήματος CY004 “Photos Photiades” Idalion Δήμητριο Μπούρμπουλα ώς AHEPAN of the Year.
• Στο μέλος του Τμήματος CY004 “Photos Photiades” Idalion Γεώργιο Παπαδήμα ως The AHEPAN with the Greatest Contribution For Multiple Activities 
• Στον Πρόεδρο του Τμήματος CY001 “George E. Paraskevaides OBE” Δημήτριος Δανιήλ ώς The AHEPAN with the Greatest Contribution For a Single Activity.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι σύνεδροι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ουσιαστικότητα του συνεδρίου, καθώς και τη σημαντική δουλειά που γίνεται με αδελφικό και ομαδικό πνεύμα.

Νέο Εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 1 Ιουλίου 2022 μέχρι 30 Ιουνίου 2023 είναι:

District Governor: Γεώργιος Καλλένος
Lt. District Governor: Χριστόφορος Χριστοφόρου
District Secretary: Tassos Procopiou
District Treasurer: Νικόλας Σιακαλής 
District Marshall: Δημήτριος 
District Warden: Γεώργιος Τσινόντας
Athletic Director: Κωνσταντίνος Κασσιανίδης
District Advisor: Χριστόφορος Χριστοφόρου
District Advisor for Marketing and Social Media: Δημήτριος Δανιήλ.