Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Παρέμβαση Επιτρόπου Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου σε διαδικτυακή συζήτηση με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύνδεσμος Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου, ΓΤΠ, 11/01/2021


Ο Επίτροπος Προεδρίας έλαβε μέρος σήμερα, 10 Ιανουαρίου 2021 σε διαδικτυακή συζήτηση με τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύνδεσμος Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου και τέλεσε υπό την αιγίδα της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Την συζήτηση συντόνισε ο Προέδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κυπριακής Ομοσπονδίας ΗΒ κ. Χρίστος Καραολής.

Στην συζήτηση έκαναν παρεμβάσεις ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου, ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΗΒ κ. Αντρέας Κακουρής και οι συμπρόεδροί του Ιατρικού Συνδέσμου Κυπρίων ΗΒ κ. Νικόλας Γαλαζής και κ. Σάββας Χατζηφιλίππου.

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου στην παρέμβαση του εξήρε την προσφορά και το έργο του Καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη στην Ιατρική Επιστήμη σε διεθνές επίπεδο και επισήμανε την τιμή για την Κύπρο μας που έχουμε ένα τόσο διακεκριμένο Επιστήμονα στην Διασπορά μας. Επίσης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναφέρθηκε και στην βράβευση με το μετάλλιο «Εξαίρετης Προσφοράς» που έλαβε το 2018 για την προσφορά του στην Ιατρική.
(ΡΜ/ΙΚ)