Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ανακοίνωση του Επιτρόπου Προεδρίας για την απώλεια του Πρόεδρου της Επιτροπής Επαναπατρισθέντων Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου


Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου και η Υπηρεσία Κυπρίων Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων του Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Ανδρέα Τσιαλούφα, Πρόεδρου της Επιτροπής Επαναπατρισθέντων Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου.

Όλη του η ζωή ήταν μία προσφορά στον άνθρωπο, στην οικογένεια, στην πατρίδα και στον Ελληνισμό γενικότερα. Ας είναι αυτή ένα παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας, στην κοινωνία μας που τόσο διψά για αξίες και ιδανικά όπως αυτά που τον διακατείχαν.

Ο Ανδρέας Τσιαλούφας ήταν ένας από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της διασποράς του κυπριακού ελληνισμού στον τόπο που έζησε, στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στήριγμα για εκατοντάδες Κύπριους που επαναπατρίσθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο αφού τα τελευταία του χρόνια ζούσε στην Κύπρο.

Τον ευχαριστούμε για την ευπρέπειά του, καθώς και για την προσφορά του στους αγώνες για την Κύπρο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Χρυστάλλα, στα παιδιά του Τζένη, Στέλλα και Μιχάλη αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Αυτές τις δύσκολες μέρες του πένθους, του πόνου και της θλίψης, ευχόμαστε όπως ο Κύριος τους χαρίζει κουράγιο, δύναμη, αντοχή και υπομονή.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάζει.