Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Μήνυμα του Επιτρόπου Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου προς τους αποδήμους μας με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ΓΤΠ 22/12/2022


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μας,

Χριστούγεννα 2022. Προσμένοντας και τον καινούργιο χρόνο, εύχομαι ολόψυχα στους όπου γης αποδήμους μας η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει δύναμη και ελπίδα σε όλους για εκπλήρωση των προσωπικών και οικογενειακών τους επιδιώξεων.

Μαζί εκφράζω και την απεριόριστη εκτίμηση μας για την ενεργή και αδιάλειπτη συμβολή σας στον αγώνα για υπεράσπιση των δικαίων του λαού μας. Ακόμη μία χρονιά φεύγει χωρίς την επίτευξη μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του εθνικού μας θέματος. Είμαστε πάντα μαζί σε αυτό τον αγώνα. Από εσάς αντλούμε θάρρος και δύναμη για διεκδίκηση των στόχων μας επιμένοντας σε μια λύση που θα φέρει την ελευθερία στο νησί μας και χαρά και ευτυχία σε όλους τους νόμιμους κατοίκους του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για την ισχυρή θέληση σας για στήριξη και μεταλαμπάδευση στους νεότερους των αξιών και των παραδόσεων μας. Η εθνική μας ταυτότητα είναι ό,τι πολυτιμότερο για όλους μας.

Καλά Χριστούγεννα και είθε το νέο έτος να φέρει την ειρήνη, την πρόοδο και την ευημερία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το 2023 να είναι η χρονιά απελευθέρωσης και επανένωσης της πατρίδας μας, αλλά και διακρίβωσης της τύχης και του τελευταίου αγνοουμένου μας.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!

(ΡΜ/ΜΓ/ΕΧΡ