Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Κύπρο Α.Ε. κ. Temur KekelidzeΟ Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου, είχε σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2021, στο γραφείο του συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Κύπρο Α.Ε. κ. Temur Kekelidze.

Κατά τη συνάντηση, ο Επίτροπος Προεδρίας προέβη σε λεπτομερή ενημέρωση για θέματα αρμοδιοτήτων του και αναφέρθηκε εκτενώς τόσο σε θέματα διασποράς όσο και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων.

Επισημαίνοντας την ύπαρξη μίας ζωντανής κοινότητας Γεωργιανών στην Κύπρο (γύρω στις 4000), οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση στην Κύπρο μίας εκδήλωσης, με σκοπό την προώθηση παγκοσμίων αξιών και θεμάτων που σχετίζονται με τη Διασπορά.

Τέλος, από την πλευρά του ο Πρέσβης της Γεωργίας, ευχαρίστησε τον Επίτροπο Προεδρίας για την ενημέρωση και υπογράμμισε τη στήριξη της χώρας του τόσο στο Εθνικό μας θέμα όσο και στη συνεργασία όσο αφορά θέματα Διασποράς.