Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ανακοίνωση Τύπου - Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 02/10/2019


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
TETAΡΤΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 19:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

«Ιστορίες της Κύπρου: Αφιέρωμα σε μια αλλοτινή εποχή»

ΤΙ: Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Πανεπιστημίων Αυστραλίας διοργανώνουν παρουσίαση, στην Κύπρο, του βιβλίου «Ιστορίες της Κύπρου: Αφιέρωμα σε μια αλλοτινή εποχή» γραμμένο από τον Κύπριο-Αυστραλό συγγραφέα και καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

ΠΟΥ: Στην Αίθουσα Β108, στο Κτήριο Συμβουλίου –Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1 , Αγλαντζιά).

ΠΟΤΕ: Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, στις 7:00 μ.μ.


ΠΟΙΟΣ: Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, κ. Φώτης Φωτίου, η Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας Δρ Γεωργία Παναγιώτου, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αποφοίτων Πανεπιστημίων Αυστραλίας κ. Σάκης Φειδογιάννης και ο Ύπατος Αρμοστής της Αυστραλίας στην Κύπρο, κ. Σαμ Μπίβερ. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Δρα Χάρη Ψάλτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Θα ακολουθήσει ομιλία του συγγραφέα.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση
εδώ

Επικοινωνία:
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων,
Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τηλ. 22894304