Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Συνάντηση της Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων με την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνουμένων στις 21/06/2023


Η Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων κα Άννα Αριστοτέλους είχε σήμερα 21.06.2023 συνάντηση με την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνooυμένων και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Σεργίδη τον οποίο συνόδευαν τα μέλη κ. Γιαννάκης Κολιός και Γιώργος Χατζηπαντέλας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Οργάνωση, τους συγγενείς των αγνοουμένων μας καθώς και περαιτέρω κοινές δράσεις που μπορούν να γίνουν για διαφώτιση, αλλά και ευαισθητοποίηση του κοινού στο ανθρωπιστικό θέμα των αγνοουμένων. Και οι δυο πλευρές επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την πρόθεσή τους να αναλώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για τη διακρίβωση της τύχης ενός έκαστου των αγνοουμένων μας.

Ο κ. Σεργίδης ευχαρίστησε την Επικεφαλής για την επικοδομητική πρώτη συνάντηση και της ευχήθηκε καλόν έργο στο δύσκολο αυτό αγώνα που αφορά το θέμα των αγνοουμένων.

Η κα Αριστοτέλους ανέφερε ότι οι συναντήσεις με την Οργάνωση και τους εκπροσώπους της, θα είναι συνεχείς και τακτικές, θέτοντας τον εαυτόν της στη διάθεση του Προέδρου και του Συμβουλίου του.