Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Συνάντηση της Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων Άννας Αριστοτέλους με τον ιδρυτή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας 1619 που είναι αφιερωμένη στους Αγνοούμενους


Η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων κα Άννα Αριστοτέλους πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο της, με τον Πάμπο Χατζηπαναγή, ιδρυτή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας 1619 που είναι αφιερωμένη στους Αγνοούμενους μας.

Η κα Αριστοτέλους ενημερώθηκε για το έργο της Ακαδημίας αλλά και για την ταινία παραγωγής του κου Χατζηπαναγή «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου». Από τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, οι φανέλες των παιδιών θα φέρουν το μήνυμα «Δεν σας ξεχνάμε-Είμαστε η φωνή σας», υποδηλώνοντας ότι η Ακαδημία και τα παιδιά είναι η φωνή αυτών που δεν μπορούν να ακουστούν και θα παραμείνουν η φωνή μέχρι τον εντοπισμό έκαστου αγνοούμενου.

Η κα Αριστοτέλους επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανταλλάγησαν απόψεις για αξιοποίηση και επέκταση του έργου της Ακαδημίας, καθώς και της ταινίας, ως μέσο διαφώτισης στο θέμα των αγνοουμένων.

Στην κα Αριστοτέλους δόθηκε αναμνηστική φανέλα της Ακαδημίας 1619 με τον συμβολικό αριθμό 49 που συμβολίζει τα χρόνια αγωνίας, πόνου και καρτερίας των συγγενών των αγνοουμένων μας.