Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

AHEPA Cyprus: Τελετή Βράβευσης 4 Εξαίρετων Προσωπικοτήτων
Το Τμήμα ACY004 “Φώτος Φωτιάδης” Ιδάλιον, με τη στήριξη της AHEPA Κύπρου Περιφέρεια 27 και την παρουσία του Κυβερνήτη της Περιφέρειας 27 κ. Γεώργιου Καλλένου και του Προέδρου του Τμήματος ACY004 κ. Δημήτρη Μπούρπουλα, διοργάνωσε στις 7 Απριλίου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου τελετή βράβευσης 4 εξαίρετων προσωπικοτήτων και εκλεκτών Αδελφών της Οργάνωσης.

Καθ. Φίλιππος Πατσαλής – Καθηγητής Ανθρώπινης Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Ιδρυτής & CEO της NIPD Genetics.

Καθ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου – Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημόνων Γραμμάτων και Τεχνών, Καθηγητής Νευρολογίας και Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Καθ. Λοΐζος Λοΐζου – Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μέχρι πρότινος Διευθυντής του Παιδογκολογικού τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.


Κώστας Περαίος – Εκ των Ιδρυτών της AHEPA Κύπρου Περιφέρειας 27 και τέως Κυβερνήτης.


Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο έντιμος Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA κ. Δημήτρης Κόκοτας μαζί με αριθμό μελών του Ύπατου Συμβουλίου της AHEPA Αμερικής, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, ο Αρχηγός της Ε.Φ. κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, και άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου.