Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Στήριξη $95.000 παρέλαβε από το Cyprus Children’s Fund των ΗΠΑ ο Επίτροπος Προεδρίας, ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία, 29/03/2022


Οικονομική στήριξη, ύψους 95 χιλιάδων δολαρίων για συνδέσμους, φορείς και ιδρύματα παρέλαβε ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, την Τρίτη από τον Πρόεδρο του Cyprus Children’s Fund (ΗΠΑ) Νίκο Ζίττη, κατά την διαρκεια συνάντησης που είχαν.

Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία το ποσό θα κατανεμηθεί στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας, στο Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, στο Ίδρυμα Θεοτόκος, στο Ίδρυμα Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες, στο Σύνδεσμο ατόμων με αυτισμό Πάφου, στο Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου και στην Κοινότητα Αγίου Λουκά.

Ο κ. Φωτίου είπε ότι η οικονομική στήριξη επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ηθική και υλική συμπαράσταση που παρέχει σταθερά από το 1975 το Cyprus Children’s Fund, αλλά και γενικότερα την προσφορά των Κυπρίων της διασποράς προς τον τόπο και τους ανθρώπους.

Πρόσθεσε ότι το γνήσιο ενδιαφέρον της Επιτροπής Cyprus Children’s Fund αντικατοπτρίζεται στο μεγάλο και αξιόλογο φιλανθρωπικό της έργο, μέσω του οποίου ενισχύει ποικιλοτρόπως παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, με σκοπό την καταπολέμηση των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας των συνθηκών διαβίωσης τους.

Από πλευράς του ο κ. Ζίττης ευχαρίστησε τόσο το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας όσο και τον κ. Φωτίου προσωπικά για την αγαστή συνεργασία και διαβεβαίωσε ότι το Cyprus Children’s Fund θα συνεχίσει τη διαχρονική του προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

* Άλλη σχετική ανακοίνωση

* Φωτογραφικό Αρχείο
(ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΗΦ)