Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Ανακοινώθηκαν οι υποτροφίες του Ιδρύματος του «Εθνικού Κήρυκα» για το 2022, «Εθνικός Κήρυξ»,17 Φεβρουαρίου 2022


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ιδρυμα του «Εθνικού Κήρυκα», ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπό έχει την ενίσχυση των νέων, των ηλικιωμένων, των μεταναστών, των γειτονιών και των πόλεων που διαμένει σημαντικό κομμάτι Ελλήνων και Ελληνοαμερικανών, ανακοίνωσε τους παραλήπτες των υποτροφιών του για το 2022.

Συγκεκριμένα:

Joanna Alexandropoulos – Stony Brook University: Bachelor of Science στην Χημεία ($2000)

Ioanna Gerasimidis – West Chester University of Pennsylvania: Bachelor of Science στην Βιολογία με κατεύθυνση την Μικροβιολογία | Pre-Medical Program; Minor στην Ψυχολογία, Ισπανικά | Ερευνα στην Βιοψυχολογία, τη Συμπεριφορική Νευροεπιστήμη ($2500)

Stephen Maranian – Νομική Σχολή στο Suffolk University ($1250)

Georgios Panaousis – Baruch College CUNY: Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λογιστική ($1500)

Stamatia Panas – Μαθήτρια Λυκείο στον Αγιο Δημήτριο, Αστόρια, επίδοξο κολέγιο/πανεπιστήμιο: St. John’s University ($1500)

Vasilis Petropoulos – Νομική Σχολή στο Fletcher και Διπλωματία στο Tufts University ($1000)

Το Ιδρυμα δεσμεύεται να βοηθήσει στην πληρωμή των διδάκτρων στους άξιους Ελληνες και Ελληνοαμερικανούς μαθητές και σπουδαστές στην Αμερική. Τα έσοδα του Ιδρύματος προέρχονται από συνεισφορές αναγνωστών και υποστηρικτών.

Εάν θέλετε να κάνετε κάποια χορηγία στο Ιδρυμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα tinyurl.com/57dmsv56 και βοηθήστε μας να διατηρήσουμε την παράδοση της ενίσχυσης της προόδου των μαθητών μας.

Συγχαρητήρια στους παραλήπτες!