Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Ανδρέα Τσιαλούφα εκφράζει ο Επίτροπος Προεδρίας ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 23/06/2020  


Τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Ανδρέα Τσιαλούφα, Πρόεδρου της Επιτροπής Επαναπατρισθέντων Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου εκφράζει με ανακοίνωση του, ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου και η Υπηρεσία Κυπρίων Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων του Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας.
 
«Όλη του η ζωή ήταν μία προσφορά στον άνθρωπο, στην οικογένεια, στην πατρίδα, και στον Ελληνισμό γενικότερα.  Ας είναι αυτή ένα παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας, στην κοινωνία μας που τόσο διψά για αξίες και ιδανικά όπως αυτά που τον διακατείχαν» αναφέρεται.
 
Ο Ανδρέας Τσιαλούφας ήταν ένας από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της διασποράς του κυπριακού ελληνισμού στον τόπο που έζησε, στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στήριγμα για εκατοντάδες Κύπριους που επαναπατρίσθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο αφού τα τελευταία του χρόνια ζούσε στην Κύπρο, προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
«Τον ευχαριστούμε για την ευπρέπεια του, καθώς και για την προσφορά του στους αγώνες για την Κύπρο» αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει «τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Χρυστάλλα, στα παιδιά του Τζένη, Στέλλα και Μιχάλη αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.   Αυτές τις δύσκολες μέρες του πένθους, του πόνου και της θλίψης, ευχόμαστε όπως ο Κύριος τους χαρίζει κουράγιο, δύναμη, αντοχή και υπομονή».
 
 
(ΚΥΠΕ/ΤΒ/ΓΧΡ)