Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας

Συνάντηση της Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Συγγενών Ελληνοκυπρίων Αγνοουμένων του 1963-‘64


Η Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων κα Άννα Αριστοτέλους συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Συγγενών Ελληνοκυπρίων Αγνοουμένων του 1963-64 κο Χάρη Συμεωνίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα τραγικά γεγονότα της περιόδου εκείνης, καθώς και διάφορα προβλήματα και εισηγήσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και μπορούν να συμβάλουν στην όλη προσπάθεια.

Η Επικεφαλής διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ισχυρή βούληση, γίνονται προσπάθειες και ενέργειες επί του ανθρωπιστικού αυτού θέματος που αφορά Ελληνοκύπριους αγνοούμενους του ’63-´64, με κάθε δυνατό τρόπο.

Από την πλευρά του ο κος Συμεωνίδης ευχαρίστησε την κα Αριστοτέλους για την μέριμνα και το θερμό της ενδιαφέρον αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη εξέλιξη αφού έχουν τεθεί συγκεκριμένες περαιτέρω ενέργειες οι οποίες, αν και ενάντια στον παράγοντα χρόνο, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν δεόντως και να φέρουν αποτελέσματα.

Και οι δυο πλευρές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για στενότερη συνεργασία.